Gelaatsverzorging

De gelaatsverzorgingen worden steeds gepersonaliseerd en professioneel uitgevoerd met doeltreffende resultaten! 

Advies wordt aangevuld met de dermaview. Dit is een toestel dat het gelaat fotografeerd met 3 soorten belichting (RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht). De resultaten geven een volledig beeld van je huidconditie en onderliggende problemen.

Per gevonden huidprobleem kan een product of behandeling worden aanbevolen. 

De dermaview (huidanalyse) is gratis bij elke gelaatsverzorging t.w.v. €25!


Een gelaatsverzorging is een combinatie van een verzorging aangepast aan uw huidtype inclusief 60 minuten pure rust.Wenkbrauwen epileren of verven? klik hier

Een gelaatsverzorging is inclusief het epileren van de wenkbrauwen.


My Payot L'éclat 

€ 68

Geschikt voor een vermoeide huid, de verzorging zorgt voor hydratatie en een heropleving van uw huid. ideaal om uw huid een boost te geven. 

La Fraîcheur

€ 68

Geschikt voor een gedeshysdrateerde huid, de perfecte vochtinbrenger op basis van hyaluronzuur!

La Générosité

€ 68

La Douceur 

€ 68

Geschikt voor een zeer droge huid die nood heeft aan een voedende verzorging. De huidstructuur & bescherming wordt volledig hersteld. 

Gechikt voor de gevoelige huid, de verzorging kalmeert de huid en neutraliseert roodheden. Alle stress wordt geneutraliseerd. 

La Pureté 

€ 68

Le Naturel (NIEUW)

€ 68

Geschikt voor de vette, onzuivere huid. De verzorging reinigt de huid diep met behulp van een thermopeeling. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd.

Geschikt voor een doffe huid. De verzorging gaat de huid detoxen & oplichten Alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis. Ideaal voor tijdens seizoenswisselingen.

La Finesse

€ 70

La Fermete

€ 75

Geschikt voor een rijpere huid, de verzorging werkt well-aging (anti-rimpel)

Geschikt voor een rijpere huid, deze werkt well-aging en liftend.

Le Masculin (NIEUW)

€ 68

Een gelaatsverzorging geschikt voor mannen. De verzorging is aangepast aan het huidtype met als resultaat hydrateren, zuiveren en oplichten van de huid.